ORGANISATIE

 

Okapi Racing investeert in jong racetalent. Het doel is om binnen een paar jaar Nathan op een zo hoog mogelijk wedstrijdniveau te brengen.. Dit doen wij met de steun van een aantal medewerkers en samen zorgen wij ervoor dat het jonge talent goed wordt begeleid.
Dat doen we met goed materiaal, goede omstandigheden en de juiste mensen!

De missie, de visie en de doelstelling van Okapi Racing

Missie
Met steun en omkadering ervoor zorgen voor de juiste begeleiding van jong talent.

Visie
De gelegenheid bieden om binnen de structuur door te groeien naar een hoger niveau, vanwaar Nathan in een groot team terecht kan komen.

Doelstelling
Het doel van Okapi Racing is het begeleiden van een jonge coureur in de moeilijke overstap van recreatief naar nationaal niveau en tenslotte naar internationaal niveau (GP). Okapi Racing gaat niet op jacht naar snelle successen of korte termijn resultaat. Wel zoeken wij naar mensen die de motorsport in een langer, uitgebalanceerd traject verder willen helpen.


Wij maken een wereld van verschil voor een weeskind.
Overal ter wereld zijn er kinderen die moeten opgroeien zonder ouders, familie of thuis. Voor één van hen kunnen wij het verschil maken.
Als peter steunen wij een kind in een Congolees SOS kinderdorp zodat het kan opgroeien in een warme en liefdevolle thuis. Wij steunen: 
 


2023 inhoud patrick bosmans - vorm bram decroos