Team

Bestuur en management
Het raceteam valt onder een VZW. Naast de enthousiaste betrokkenheid bij de dagelijkse verrichtingen van het team, richt het bestuur zich toch vooral op de langere termijn continuïteit, de teambezetting en het financieel beleid. Het bestuur bestaat uit de volgende mensen:

Patrick Bosmans - Voorzitter
Patrick is als oprichter van het team vanaf het begin betrokken bij Okapi Racing en op de hoogte van alle relevante organisaties en regels die het racen mogelijk maken.

Bram Decroos - secretaris
Hij verzorgt de administratieve kant van het bestuur, de interne communicatie en IT-aangelegenheden.

Feddy Ngalula Ngola - penningmeester
Als fiscaal-juriste verzorgt Feddy het financieel beheer van de VZW.

 

Rijder:

Nathan Bosmans
19 april 2010
Palmares:
2017: 1° plaats BK pocketbike junior A
2018: 2° plaats BK pocketbike junior A
2019: 1° plaats BK pocketbike junior B & 6° plaats NK pocketbike junior B
2020: geen wedstrijden gereden, wegens Covid maatregelen
2021: BK junior GP & NK pocketbike B

   
       
   
       
Motor: Bucci BR10GP
Motor: YCF 110 cc luchtgekoeld 4-takt
Aantal PK's: 12,5
Topsnelheid: +/- 110 km/uur
Max. toerental: 14.000/min
Banden: PM slicks of regenbanden - 10 inch
   

 

 

 
 


2021 inhoud patrick bosmans - vorm bram decroos